Primer pla del ministre de Justícia, Rafael Catalá, abans d'intervenir a Foment del Treball, aquest dijous 17 de setembre
Primer pla del ministre de Justícia, Rafael Catalá, abans d'intervenir a Foment del Treball, aquest dijous 17 de setembre
Madrid

Catalá sobre la sentència de La Manada: "No vull participar en jocs d'hipocresia"

El ministre de Justícia es reafirma en les seves polèmiques declaracions

RedaccióActualitzat

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, s'ha reafirmat aquest mateix dilluns en les polèmiques declaracions que va fer a la cadena COPE, en què va criticar durament el jutge que va fer un vot particular en la sentència sobre La Manada.

En declaracions recollides pel diari "El País" després que jutges i fiscals demanessin la seva dimissió, Catalá ha assegurat que només ha complert amb la seva obligació, que és "alertar" de les anomalies en la justícia:

"He avisat que aquest jutge tenia un problema perquè això és el que m'han explicat companys seus i ho saben molt bé a Navarra. És la meva obligació demanar-li al CGPJ que actuï, perquè no vull participar en jocs d'hipocresia, i les dades sobre aquest magistrat les tenen ells."

El ministre també ha reiterat el seu parer que el Consell General del Poder Judicial, el CGPJ, hauria d'haver actuat contra el jutge Ricardo González:

"Per què no puc participar en el debat que s'ha produït després de la sentència per l'agressió a una noia, si jo formo part d'aquest sector? No he pas de ser cec, sord i mut. Per què els jutges de les associacions poden opinar sobre aquesta i sobre altres sentències i se'm nega a mi aquest dret?"

Notícia relacionada: El CGPJ demana a Catalá que aclareixi la informació que té del jutge de La Manada

ARXIVAT A:
La Manada
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut