Castells en una imatge d'arxiu als estudis de Catalunya Ràdio
Castells en una imatge d'arxiu als estudis de Catalunya Ràdio
Barcelona

Castells: "Si l'alternativa és seguir com fins ara, independència sí"

L'exconseller d'Economia s'ha distanciat de la direcció del PSC i s'ha mostrat molt escèptic amb les possibilitats d'un pacte federal amb l'Estat. En una entrevista al programa "Polièdric" de Catalunya Informació, Castells creu que Pere Navarro s'equivoca predeterminant que el socialisme català defensarà el "no" en un referèndum sobre la independència.

RedaccióActualitzat
L'exconseller d'Economia Antoni Castells s'ha tornat a allunyar de la direcció del seu partit, el PSC. Sobre la independència, Castells ha assegurat que "si l'alternativa és seguir com fins ara: independència sí". En una entrevista al programa "Polièdric" de Catalunya Informació, l'exconseller s'ha mostrat molt escèptic amb les possibilitats d'un pacte federal amb l'Estat. Assegura que ara l'objectiu ha de ser obtenir, el 25 de novembre, una amplíssima majoria pel dret a decidir i desitjaria que el PSC en formés part.

Castells ha opinat que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'equivoca predeterminant que el socialisme català defensarà el "no" en un referèndum sobre la independència. "En aquests moments hi ha d'haver a Catalunya una consulta i després hem de poder parlar amb l'Estat, i ha de ser aquest el que mogui peça". "Nosaltres no diem que no a la independència".

L'exconseller encara ha marcat més distàncies amb la direcció del seu partit quan ha reclamat revisar del tot les relacions amb el socialisme espanyol, abans de qualificar de presoners de la disciplina de grup els diputats del PSC a Madrid.
Anar al contingut