Castellroig Terroja 2006 s'estrena com a millor xarel·lo del Penedès

Pla del Penedès (Alt Penedès).- En el marc de la I Jornada de Gastronomia 'Cuina i celler' del Pla del Penedès celebrada aquest cap de setmana, Castellroig Terroja 2006 ha estat considerat el vi millor per diversos professionals en un tast a cegues entre una selecció dels millors xarel·los del Penedès. Aquesta varietat, sense cap tipus de criança en bóta, es tracta d'un xarel·lo de Castellroig que només fa dos mesos que està al mercat. Dues mostres de xarel·los fermentats en bóta, el Finca Viladellops 2005 i el Pardas Xarel·lo 2005, van aconseguir la segona i la tercera posició respectivament. Una altra novetat en xarel·los, el QX de Mas Candí, va quedar en quart lloc.
Castellroig Terroja 2006 s'estrena com a millor xarel·lo del Penedès

Castellroig Terroja 2006 s'estrena com a millor xarel·lo del Penedès

Pla del Penedès (Alt Penedès).- En el marc de la I Jornada de Gastronomia 'Cuina i celler' del Pla del Penedès celebrada aquest cap de setmana, Castellroig Terroja 2006 ha estat considerat el vi millor per diversos professionals en un tast a cegues entre una selecció dels millors xarel·los del Penedès. Aquesta varietat, sense cap tipus de criança en bóta, es tracta d'un xarel·lo de Castellroig que només fa dos mesos que està al mercat. Dues mostres de xarel·los fermentats en bóta, el Finca Viladellops 2005 i el Pardas Xarel·lo 2005, van aconseguir la segona i la tercera posició respectivament. Una altra novetat en xarel·los, el QX de Mas Candí, va quedar en quart lloc.