Barcelona

Castellà anuncia més de 400 adherits a la plataforma de suport a Mas

RedaccióActualitzat

La plataforma dels independentistes d'Unió ja té 400 inscrits. Ho ha anunciat Antoni Castellà, un dels principals representants del sector crític d'UDC.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Castellà ha ironitzat sobre una possible expulsió dels signants d'"Hereus UDC 1931"

"Expulsar-nos voldria dir fer fora deu membres de la direcció, la presidenta del Parlament, els històrics del partit, el mateix Raimon Carrasco, la meitat d'alcaldes d'Unió: més de 400 persones. Vull veure com es tramita un expedient a 400 militants, això de facto és una escissió d'Unió"

Castellà considera que "no té cap sentit aquesta cultura d'intentar amenaçar amb sancions" per part de la direcció per veure si els crítics canvien de posició, com ja van intentar amb el Govern amenaçant amb la seva sortida. "No canviarem de posició", ha garantit.

També ha remarcat que no tenen cap intenció de deixar el partit.

"Per què hem de deixar Unió quan creiem perfectament que estem representant com a mínim a més de la meitat de la militància? Algú se'n va quan és una minoria i no està d'acord amb un plantejament"

Castellà ha denunciat que l'acord pres pel consell nacional perquè UDC es presenti per separat el 27-S "no és legal reglamentàriament", perquè el punt no formava part de l'ordre del dia i no es va incloure per majoria de dos terços. Aquesta és una decisió, ha afegit, que s'hauria de prendre en un congrés.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut