Cassolada davant la seu del PP al carrer Génova
Cassolada davant la seu del PP al carrer Génova
Madrid

Cassolada contra la corrupció davant la seu del PP al carrer Génova

Concentració amb el lema "Que es dissolguin i entreguin la pasta. El PP no és un partit, és una banda"

RedaccióActualitzat

La cassolada organitzada aquest vespre davant de la seu del PP, a Madrid, al carrer Génova, ha obligat a tallar el carrer. La delegació del govern ha advertit que, com que no estava comunicada prèviament, podria sancionar els participants i impulsors.

Prop de mig miler de persones s'han concentrat davant la seu nacional del Partit Popular a Madrid per participar a la cassolada contra els casos de corrupció vinculats al partit. La seu del partit ha estat custodiada per la Policia Nacional.

Entre els assistents hi havia la regidora d'Ahora Madrid, Montserrat Galcerán, el diputat d'En Marea al Congrés, Antón Gómez Reino, o el diputat de Podem Hugo Martínez Abarca.

La convocatòria s'ha difós a través de les xarxes socials amb el suport del Podemos i Izquierda Unida. Sota el lema " Que es dissolguin i entreguin la pasta. El PP no és un partit, és una banda" la cassolada no té un organitzador conegut.

 

La delegació del govern ha advertit que, com que no estava comunicada prèviament, podria sancionar els participants i impulsors. La sanció administrativa per participar de concentracions no autoritzades, si supera els 20 participants, podria ser d'uns 600 euros.

 

Anar al contingut