Barcelona

Casio elegeix Barcelona per implantar-hi la seva filial a Espanya

La companyia japonesa Casio Computer ha anunciat que establirà la seva filial espanyola a Barcelona i que ho farà el proper 1 de setembre. Aquesta seu s'encarregarà de les vendes i màrqueting de càmeres digitals i rellotges a tot l'Estat. El seu director general serà Yasuhiro Ito, per qui Espanya representa un important potencial de creixement per a la companyia. La filial espanyola comptarà amb 27 treballadors i un capital social d'1,5 milions d'euros.

Actualitzat

Amb 44 milions d'habitants i un bon funcionament del seu sistema econòmic, "Espanya representa un important potencial de creixement per a Casio", ha assegurat Ito. A més, el director de la seu a Barcelona ha augurat un important creixement de la facturació per al pròxim tancament fiscal en la gamma de productes de què és responsable: càmeres digitals i rellotges.

L'oficina central de Casio Europa, amb seu a Alemanya, mantindrà la responsabilitat de la resta de productes: equipaments d'oficines i escoles, instruments electrònics musicals, projectors professionals, solucions mòbils industrials i caixes registradores. A més, Casio Europa GmbH continuarà cooperant amb els actuals distribuïdors espanyols.

Pel director general de Casio Europa, Hiroshi Nakamura, la creació de la filial espanyola suposarà un avenç per a la companyia, ja que "les sinergies resultants serviran per aconseguir la màxima eficiència en l'organització europea i incrementar substancialment la participació de Casio en el mercat espanyol", ha assegurat.

Casio Computer va néixer el 1957 i actualment produeix rellotges, càmeres digitals, telèfons mòbils, diccionaris electrònics, calculadores, instruments musicals, equips, sistemes i components electrònics com pantalles LCD. Casio té més 10.000 treballadors arreu del món, distribueix més de 100 milions de productes a l'any i va sumar unes vendes netes de més de 6.000 milions d'euros en l'últim any fiscal, que va acabar el març del 2006.

Anar al contingut