Casillas ha publicat una fotografia de la seva mà a Instagram
Madrid

Casillas té un trencament de la base del primer metacarpià i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa

La classificació per a les semifinals de la Copa del Rei li ha sortit ben cara al Reial Madrid. Les proves que li han fet avui al porter madridista han confirmat el trencament de la base del primer metacarpià de la mà esquerra, i s'estarà de baixa entre sis i vuit setmanes.

Actualitzat
La classificació per a les semifinals de la Copa del Rei li ha sortit ben cara al Reial Madrid. Iker Casillas es va lesionar durant el partit, i les proves que li han fet avui han confirmat el trencament de la base del primer metacarpià de la mà esquerra. El porter madridista s'estarà de baixa entre sis i vuit setmanes.

Casillas va haver d'abandonar el partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei (1-1), després de rebre en el minut 17 de forma fortuïta una puntada del seu company Álvaro Arbeloa. Les proves mèdiques han confirmat avui la gravetat de la lesió, i, malgrat que al principi es va pensar que Casillas només tenia una contusió, les proves posteriors han revelat que té un trencament que el deixarà fora de joc durant els pròxims dos mesos.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut