Motociclisme

Casey Stoner marca el millor temps en la primera sessió d'entrenaments a Austràlia

L'australià Casey Stoner vol celebrar el seu campionat del món de Moto GP amb una victòria a casa seva i ha dominat la primera sessió d'entrenaments. El pilot de Ducati ha estat el més ràpid sobre el circuit de Phillip Island amb gairebé mig segon de diferència sobre l'italià Marco Melandri. Dani Pedrosa s'ha quedat amb la tercera plaça, davant de Valentino Rossi, quart. D'altra banda, Carlos Checa ha hagut de conformar-se amb el setè millor temps i Toni Elias, amb molts problemes durant tota la jornada, només ha estat dissetè.

Actualitzat

Amb el campionat de Moto GP decidit, l'atenció del cap de setmana anirà cap a les dues categories inferiors. A 250 cc, Jorge Lorenzo agafa avantatge sobre el seu rival en la lluita pel títol mundial, Andrea Dovizioso. El mallorquí ha fet el millor temps tot i que, segons ha dit, li ha perjudicat el fort vent que ha bufat a Phillip Island. En canvi, Dovizioso només ha pogut ser quart, darrere de Lorenzo, Hèctor Barberà i Alex de Angelis.

A 125 cc, Gabor Talcmasi ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments tot i caure dues vegades, superant el valencià Hèctor Faubel, que ha estat segon. La lluita entre els dos pilots que opten al Mundial d'aquesta categoria es preveu emocionant, sobretot si finalment acaba plovent diumenge, com preveuen els serveis meteorològics.

Anar al contingut