Albert Rivera i Pablo Casado (EFE)
Albert Rivera i Pablo Casado (EFE)

Casado-Rivera, la semblança que centra les crítiques dels partits polítics

RedaccióActualitzat

Els partits polítics s'han afanyat a criticar l'elecció del nou líder del PP, Pablo Casado. La majoria destaquen les semblances del nou president popular amb un dels principals rivals del seu espai polític, el líder de Ciutadans, Albert Rivera.

El PSOE veu el nou president del PP, Pablo Casado, com "la dreta de sempre, la d'Aznar, Cospedal", que és la que "tancava files amb els corruptes".

La vicesecretària general socialista, Adriana Lastra, diu que al PP "no hi ha hagut debat d'idees, sinó una lluita pel poder". Lastra ha comparat el PP i Cs: unes "dretes que es mimetitzen".

El diputat d'Esquerra al Congrés Joan Tardà també ha valorat l'elecció del PP comparant Casado i Rivera amb un tuit que barreja el nom i els cognoms dels dos:


El líder dels comuns, Xavier Domènech, ha anat més enllà i ha vinculat els dos polítics amb el partit d'ultradreta Vox


Curiosament, el president de Vox, Santiago Abascal, també ha fet referència a l'elecció de Casado. En el seu cas, però, l'ha felicitat i fins i tot ha dit que poden trobar punts en comú:


Arrimadas també creu que Casado vol treure vots a Rivera

Des de Ciutadans, Inés Arrimadas assegura que hi ha una fixació del PP amb Ciutadans. Diu que Soraya Sáenz de Santamaría i Pablo Casado a les primàries del PP s'han centrat en la competició de quin candidat podria combatre millor el partit taronja.

Arrimadas creu que hi ha altres qüestions més importants que interessen la població.

ARXIVAT A:
PPCsAlbert RiveraPablo Casado
Anar al contingut