El moment de la ràpida conversa entre Pablo Casado i Jean-Claude Juncker

Casado, enxampat dient a Jean-Claude Juncker: "Espanya és un desastre"

RedaccióActualitzat

Unes paraules del nou president del PP, Pablo Casado, al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, han causat indignació.

Les càmeres de televisió van enxampar dijous Pablo Casado dient al màxim responsable europeu que "Espanya és un desastre". Tot seguit, Casado comença una frase en la qual sembla responsabilitzar d'aquest fet "el nou president socialista".

Aquesta conversa privada entre Casado i Juncker es va produir quan caminaven de pressa per un passadís després d'una trobada informal de caps d'estat o de govern de la Unió Europea a Àustria que va coincidir amb una reunió dels líders del Partit Popular Europeu.

Les imatges capten la conversa al passadís dels dos líders mentre estan envoltats d'altres persones. Juncker pregunta a Casado: "Com va tot?" I la resposta de Pablo Casado és:

"Espanya és un desastre. El nou president socialista..."

 

De fons se sent com Jean-Claude Juncker va dient "Sí, sí"

De moment no se sap com continua la frase de Casado.

Però les crítiques sobre la visió que Casado ha donat d'Espanya no s'han fet esperar. Ciutadans ja li ha demanat explicacions. El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, ha dit que no li sembla "una bona fórmula" criticar el país amb aquests termes davant alts mandataris europeus. Segons Villegas, el que hauria de fer Casado són noves propostes per millorar el país, tot i que dubta que tingui "gaires idees per aportar a l'Espanya de futur":

"Casado és més de passat, del PP de tota la vida i del bipartidisme que ha portat a la situació actual."

 

ARXIVAT A:
Pablo CasadoPP
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut