Pablo Casado en la seva intervenció en un esmorzar informatiu a Madri
Pablo Casado en la seva intervenció en un esmorzar informatiu a Madrid (Efe)
Madrid

Casado, convençut que Sánchez arribarà "a pactes ocults" per afavorir els presos

"És que no me'n fio i estic convençut que faran com a la moció de censura"

RedaccióActualitzat

Pablo Casado no es refia de Pedro Sánchez i es mostra convençut que el govern espanyol farà un gest amb els líders independentistes empresonats perquè ERC i el PDeCAT li aprovin els pressupostos del 2019.

El líder del PP considera que s'arribarà a "pactes ocults", després de les declaracions públiques d'alguns ministres, ha dit, favorables a la llibertat provisional dels presos independentistes o d'un d'indult posterior.

"És que no me'n refio i estic convençut que faran (els partits independentistes) com a la moció de censura."

En un esmorzar informatiu, Casado ha reclamat a l'executiu del PSOE que "deixi de donar indicacions irresponsables als jutges" i s'ha mostrat partidari d'un nou 155, però que vagi més enllà i afecti també TV3, escoles, Mossos i Administració Penitenciària.

"La situació a Catalunya és insostenible i no sé a què espera el govern per posar ordre."

En aquest sentit ha assegurat que els jutges del procés independentista estan fent la seva feina i "espera i confia" que la Fiscalia General de l'Estat i la Fiscalia del Tribunal Suprem faran el mateix.

 

 

Casado respon així a les reclamacions d'ERC i el PDeCAT a l'executiu espanyol que si vol negociar i obtenir el suport pressupostari ha de fer moviments amb els presos.

Notícia relacionada: La fiscal general demana poder "treballar amb tranquil·litat" en el judici de l'1-O

En la seva opinió, l'executiu de Sánchez podria estar plantejant gestos amb l'independentisme català, i també amb el basc, i ha emmarcat en aquesta estratègia una entrevista entre José Luis Rodríguez Zapatero i Arnaldo Otegi la setmana passada.

ARXIVAT A:
PPPablo CasadoPSOEPedro SánchezERCPDeCAT
Anar al contingut