Casado: "Aznar va parar el pla Ibarretxe i Rajoy va parar el pla Puigdemont"

El president del PP es vanta que van ser els populars els que van evitar que Catalunya fos independent

Actualitzat

El president del PP, Pablo Casado, s'ha vantat que van ser els populars els que van evitar que Catalunya fos independent. Casado s'ha mostrat orgullós de l'activació ara fa un any del 155 i ha afegit que, si els populars tornen a governar, es tornarà a aplicar. El líder del PP també ha criticat Sánchez, a qui ha acusat d'estar teledirigit pels independentistes.

En un acte a Sevilla, el líder del PP ha recordat que fa un any de l'aprovació al Senat de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya i que gràcies a ells es va evitar a Espanya un cop d'estat. Casado ha reivindicat aquesta herència i la legitimitat de demanar un altre 155 perquè assegura que encara hi ha motius per aplicar-lo.

"José María Aznar va parar el pla Ibarretxe i Mariano Rajoy va aturar el pla Puigdemont i ho diem amb orgull, si no fos pel PP, Espanya no seria el mateix que havia estat durant 5 segles"-

Casado també ha criticat Sánchez. L'ha acusat de fer equilibris amb els separatistes i li ha dit que "o s'està amb el rei o s'està amb Puigdemont".

El líder del PP ha titllat Sánchez de "president per control remot" que balla al so dels qui el van posar a La Moncloa. Li ha tornat a demanar que convoqui eleccions perquè diu que aquesta situació "no hi ha qui l'aguanti".

ARXIVAT A:
Procés catalàPP
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut