Londres

Cartes d'amor de Lady Di a Dodi al-Fayed

La investigació judicial per l'accident mortal de Lady Di i Dodi al-Fayed ha tret a la llum dues cartes d'amor que la princesa de Gal·les va enviar al magnat egipci, l'última parella que va tenir. A les cartes, Diana agraeix al seu "estimat Dodi" les vacances que van passar tots dos junts i l'alegria que la relació va injectar a la seva vida. Mentrestant, la investigació sobre la mort de la parella, que es va iniciar l'octubre passat, determinarà si realment es va tractar d'un accident de circulació o si les teories sobre una conspiració tenen algun fonament.

Actualitzat
El 6 d'agost de 1997, el mateix mes de l'accident mortal, Lady Di va enviar una carta a Dodi al-Fayed des del palau de Kensington. La princesa li agraïa les vacances que tots dos havien passat en el iot d'ell, i obria el cor al seu "estimat Dodi" amb la següent declaració amorosa: "Un milió de gràcies de tot cor per portar tanta alegria a la vida d'aquesta noia".

En una segona carta, dues setmanes abans del tràgic accident, Diana li enviava uns botons de puny que eren "l'últim regal" de l'home que més estimava, el seu pare.

Diana de Gal·les i Dodi al-Fayed van morir en un accident de cotxe a París el 31 d'agost de 1997. Dues investigacions de la policia francesa i anglesa van determinar que el culpable havia estat el conductor, que conduïa a gran velocitat i sota els efectes de l'alcohol.

L'octubre passat, però, es va obrir un procés judicial per aclarir si hi va haver o no una conspiració, tal com sosté el pare de Dodi al-Fayed.
Anar al contingut