Roger Torrent
Roger Torrent

Carta de Torrent al Suprem: "Acordeu el necessari perquè Sànchez sigui a la investidura"

Actualitzat

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha enviat un escrit al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena perquè acordi "tot el que sigui necessari" perquè el diputat Jordi Sánchez sigui al Parlament el 12 de març a les deu del matí per sotmetre's al debat d'investidura.

En el text, Torrent recorda a Llarena que Jordi Sànchez es va poder presentar a les eleccions del 21D, va ser escollit i va obtenir l'acta de diputat, amb "els drets de representació política que li atorga la seva condició de representant de la ciutadania".

I afegeix que, tal com li pertoca -només a ell- com a president del Parlament, ha proposat Sànchez com a candidat a la investidura perquè ha constatat, després de la preceptiva ronda de consultes, que és el candidat que té "més suports".

 

Carta de Roger Torrent al Tribunal Suprem by Moderador Noticies Web on Scribd

 

Per la seva banda, l'advocat de Sànchez també ha presentat un escrit al jutge en què li demana de manera urgent que es pronunciï sobre una eventual sortida de presó puntual per al dia en què està convocat el ple d'investidura. El motiu és que el termini que ha donat Llarena a les parts per pronunciar-se sobre la petició de llibertat s'acaba el mateix dia del ple i podria fer impossible la celebració de la investidura.

ARXIVAT A:
InvestiduraProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut