Joan Carretero i Rut Carandell han presentat la nova seu de Reagrupament, web renovat i furgoneta. (Foto: ACN)
Joan Carretero i Rut Carandell han presentat la nova seu, furgoneta i web de Reagrupament. (Foto: ACN)
Barcelona

Carretero manté l'oferta a Laporta per concórrer a les eleccions al Parlament

El president de Reagrupament, Joan Carretero, manté l'oferta al president sortint del Barça, Joan Laporta, perquè encapçali les llistes de la formació per a les pròximes eleccions al Parlament. Carretero ha insistit que Laporta "és un gran actiu per al país". El polític independentista ha anunciat que Reagrupament decidirà el 10 de juliol les llistes definitives per als comicis, previstos per la tardor. El partit, que té 3.400 afiliats, ha estrenat seu al passeig de Gràcia de Barcelona, curiosament al mateix edifici on hi ha la seu de Ciutadans.

Actualitzat
"Estaríem encantats que vingués amb nosaltres", ha afirmat Carretero, que ha recordat que la ideologia de Reagrupament és la que coincideix més amb la de l'encara president blaugrana. De fet, Laporta no ha amagat la simpatia que té per la formació i que podria acceptar l'encàrrec amb il·lusió.

En la presentació de la seu del partit, que ha aplegat un centenar de persones, Joan Carretero ha considerat que la iniciativa legislativa popular que s'ha admès a tràmit al Parlament només serveix "per marejar la perdiu". També ha desqualificat les paraules d'Artur Mas, que va dir que la societat catalana no està prou madura per convocar un referèndum independentista. "La fruita pot passar de verda a podrida", ha conclòs Carretero. Reagrupament també ha renovat el lloc web i ha estrenat furgoneta. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut