Sabadell

Caroline del Valle, un cas no resolt d'homicidi sense cos

La noia, de 14 anys, va desaparèixer a la Zona Hermètica de Sabadell l'any 2015

RedaccióActualitzat

Els familiars i amics de Caroline del Valle, la noia desapareguda fa tres anys a Sabadell, s'han manifestat perquè reclamen que ni la justícia ni els Mossos s'oblidin del cas.

La víctima, de 14 anys, va desaparèixer la matinada del 14 de març del 2015. El sospitós és un menor, ara ja major d'edat, que s'havia escapat d'un centre de la Direcció General d'Atenció a la Infància.

La jutge ha tornat a obrir la causa per prendre declaració a una dona, actualment en cerca i captura, que formava part del grup d'amistats de Caroline.  

La família demana i confia que, si algú té informació, que la proporcioni, si cal, des de l'anonimat. També demanen que els Mossos revisin l'ordinador de la noia desapareguda.  Els investigadors només van accedir a distància als seus comptes de les xarxes socials. 

 

 

Desaparició d'àmbit criminal

A Caroline del Valle la van buscar en naus industrials, empreses abandonades i solars de la Zona Hermètica de Sabadell, un lloc de discoteques i pubs. També pel clavegueram. En van buscar el cos.

La investigació policial va concloure que el cas és una desaparició d'àmbit criminal, dit en altres paraules, un homicidi sense que se n'hagi trobat el cadàver.

Justin, el sospitós, va ser l'últim que va estar amb Caroline. Hi ha un buit de dues hores que no sap explicar. No va trucar per telèfon, tot i que els membres del grup amb què anava s'havien dispersat tots per una batuda policial. I, quan es retroba amb els amics, anava tacat de fang i ja no vestia la jaqueta, tot i que la temperatura aquella matinada era d'entre dos i sis graus.

 


De la investigació es desprèn que l'agressor de Caroline va cometre un homicidi d'oportunitat, que no havia planificat, en un lloc solitari que li va donar cobertura. I el grup d'amistats, que era tant de la víctima com del sospitósno han facilitat la investigació. De fet, la justícia ha decretat recerca i captura d'una noia que no es presenta a declarar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut