Barcelona

Carod visitarà l'Índia a mitjans de febrer en el seu primer viatge oficial com a responsable de la política exterior

Acompanyat per una delegació d'empresaris, el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà l'Índia a mitjans de febrer, en el que serà el seu primer viatge internacional com a responsable de la política exterior de l'executiu. Una visita que tindrà un perfil econòmic i d'aprofundiment de les polítiques de cooperació.

Actualitzat

Carod-Rovira participarà a Nova Delhi en una reunió dels Quatre Motors d'Europa dedicada a polítiques de medi ambient. Es tracta d'un grup de treball que està integrat per Catalunya, la Llombarda, Roine-Alps i Baden Württemberg, i acostuma a fer trobades fora d'Europa per analitzar polítiques concretes.

Encara en el terreny econòmic, Carod visitarà també la ciutat de Banghalore, considerada un important centre de biotecnologia i informàtica. El vicepresident del govern estarà acompanyat en tota aquesta etapa per una delegació d'empresaris.

Pel que fa a les polítiques de cooperació, Carod-Rovira visitarà la Fundació Vicenç Ferrer, dedicada a fer projectes per al desenvolupament i situada en una de les zones més pobres de l'Índia. Carod es trobarà amb Vicenç Ferrer i visitarà diversos projectes de cooperació finançats per la Generalitat.

Finalment, Carod-Rovira aprofitarà la seva estada a l'Índia per visitar la universitat Nehru, a Nova Delhi, on s'obrirà el primer lectorat de català a tot Àsia.

Anar al contingut