Fotografia de grup amb el cartell del vuitè Tempo sota les Estrelles, que s'ha presentat aquest 5 de juliol de 2016 a Girona
Fotografia de grup amb el cartell del vuitè Tempo Sota les Estrelles, que s'ha presentat aquest 5 de juliol de 2016 a Girona

Carmen Souza i Theo Pascal Quartet, Anni B Sweet i St. Paul & The Broken Bones, al Tempo sota les Estrelles de Girona

Actualitzat

ACN Girona.-El festival Tempo sota les Estrelles arriba a la vuitena edició i manté l'esperit de portar actuacions de jazz i soul a racons emblemàtics del Barri Vell de Girona, tot combinat amb la gastronomia. Enguany, el festival es farà del 22 de juliol al 12 d'agost i manté els escenaris de la plaça dels Jurats (per als concerts de pagament) i el Village Tempo als jardins del passeig Arqueològic amb concerts gratuïts i diverses parades de menjar (batejades com el pícnic gastronòmic). Entre les actuacions destaca Carmen Souza i Theo Pascal Quartet, Anni B Sweet i St. Paul & The Broken Bones. Els músics gironins també tenen el seu espai, com Xevi SF o la GIorquestra que farà un espectacle de música de cinema amb Marc Timón. El festival va acollir 12.600 espectadors l'any passat i aspira a arribar als 19.500.

El festival Tempo sota les Estrelles s'ha consolidat com una de les propostes d'estiu a la capital gironina. La vuitena edició del festival començarà el 22 de juliol amb un concert de Carmen Souza i Theo Pascal Quartet a la plaça dels Jurats i es tancarà el 12 d'agost amb una actuació de Litus 3 a l'espai del Village, ubicat als jardins del passeig Arqueològic. El festival combina el format sopar i concert a la plaça dels Jurats amb un espai més distès al passeig Arqueològic (Village Tempo), on hi haurà actuacions en directe gratuïtes i DJs, tot acompanyat per parades de menjar i espais pensats per anar-hi a fer el vermut o una copa. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí a la presentació del festival juntament amb el diputat de Cultura, Albert Piñeira, el director dels serveis territorials de Cultura, Francesc Ten, i el director del festival, Albert Candela.

El festival va acollir 12.600 espectadors l'any passat (un 30% estrangers) i aspira a arribar als 19.500 enguany. "El clima diferent d'aquest festival es transmet des del primer moment, és una conjunció de cultura i emoció, que combina aspectes culturals, gastronòmics i turístics i que encaixa perfectament en la nostra aposta per la marca Girona, Ciutat de Festivals", ha ressaltat l'alcaldessa. Algunes de les actuacions més destacades són les d'Anni B. Sweet, Pep Poblet & Nito Figueras, St. Paul & The Broken Bones, Paula Grande o un espectacle de música de cine a càrrec de la Giorquestra i Marc Timón.

Anar al contingut