Primer pla de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, durant l'atenció als mitjans davant l'Ajuntament de Berga. Imatge del 4 de nov…
Primer pla de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, durant l'atenció als mitjans davant l'Ajuntament de Berga. Imatge del 4 de novembre de 2016 (Horitzontal).

Carme Forcadell critica que "la no separació de poders" a l'estat espanyol posa en "risc" la democràcia

ACN Berga.-La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha criticat que no hi hagi separació de poders a l'estat espanyol i ha lamentat que això posi "en risc" la democràcia. Segons Forcadell, si l'estat espanyol es pensa que amb actes com la detenció de l'alcaldessa de Berga s'aturarà la voluntat democràtica dels ciutadans de Catalunya, "estan molt equivocats". Per la presidenta del Parlament, el que s'està discutint no és una qüestió que implica alcaldes concrets, regidors concrets o diputats, "sinó que el que s'està posant en joc és la democràcia". Carme Forcadell, que també està essent investigada per un presumpte delicte de prevaricació i desobediència per permetre que el passat juliol la cambra votés les conclusions de la comissió d'estudi del Procés Constituent, ha volgut ser present a Berga aquest divendres per mostrar el seu suport "sense fissures" a l'alcaldessa cupaire. Forcadell ha afegit que tot i la defensa concreta a l'alcaldessa, ara caldrà defensar "especialment" la llibertat d'expressió i la democràcia.

Anar al contingut