Rovira, Junqueras i Forcadell, a la Festa de la República d'ERC el 2016 (ACN)
Rovira, Junqueras i Forcadell, a la Festa de la República d'ERC el 2016 (ACN)
Barcelona

Carme Forcadell accepta anar a la candidatura d'Esquerra el 21D

La presidenta del Parlament anuncia a Twitter que formarà part de la llista d'ERC perquè continuarà fent el que creu que és "millor" per al país

RedaccióActualitzat

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha acceptat anar a la candidatura d'Esquerra Republicana a les eleccions del 21 de desembre. Concretament, ocuparà el quart lloc. 

Forcadell ha anunciat la seva presència a la llista a través d'un missatge a Twitter, en què assegura que continuarà fent el que creu que és "millor" per al país.

 


Per la seva banda, els republicans ja han respost Forcadell assegurant que és "un honor" que formi part de la llista:

 


 

Tot i formar part de la llista, la presidenta del Parlament té previst mantenir un perfil institucional durant la campanya electoral.  

Forcadell, que va passar una nit en presó preventiva per ordre del Tribunal Suprem, havia mantingut fins ara la incògnita de si continuaria la seva carrera política.

ERC li havia reservat el lloc número 4 de la llista per Barcelona, darrere d'Oriol Junqueras, Marta Rovira i Raül Romeva.

En una carta a la militància, Junqueras ha demanat aquest dimecres als republicans que facin confiança a Rovira com a candidata a la presidència de la Generalitat si guanyen les eleccions.

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut