Madrid

Carme Chacón: "Plego per motius polítics, però no són rellevants"

La cap de llista del PSC confirma que renuncia a tornar a ser la candidata al Congrés, però no n'explica els motius

RedaccióActualitzat

La cap de llista del PSC en les últimes eleccions legislatives, Carme Chacón, s'ha presentat aquest dijous al matí davant de la premsa al Congrés dels Diputats per explicar que no repetirà com a candidata a les pròximes eleccions, gairebé segures, del juny.

Chacón no ha volgut detallar els motius de la seva renúncia, s'ha limitat a dir que són "polítics":

"És una decisió que vaig prendre fa un temps, la coneixia el meu entorn personal i una persona a la qual em sento políticament molt vinculada, que és en José Luis Rodríguez Zapatero, però ahir la vaig transmetre al secretari general del PSC i el del PSOE. Els motius: entendran que darrere una decisió com aquesta són molts, són motius polítics però no són rellevants."

A pesar de les reiterades preguntes que ha rebut després d'aquesta declaració, Chacón s'ha resistit a donar cap detall sobre quins són aquests motius. En els pocs minuts que ha durat la roda de premsa, només ha afegit que la decisió la va prendre fa, més o menys, un mes.

La decisió de Chacón s'ha conegut l'endemà que Carles Martí, exprimer tinent d'alcalde de Barcelona i exsenador, es postulés per ocupar el seu lloc al capdavant de la llista del PSC per Barcelona a les pròximes eleccions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut