Barcelona

Carme Chacón demana als immigrants que frenin l'independentisme

En un acte a Barcelona, la candidata del PSC a les generals ha reclamat als immigrants catalans que ajudin els socialistes a construir una Espanya federal "sense fronteres, divorcis, exclusions ni enfrontament"

RedaccióActualitzat

La candidata del PSC per Barcelona a les eleccions generals, Carme Chacón, ha destacat el paper de la població immigrant a Catalunya per frenar el procés sobiranista. "Us demano que ens ajudeu a fer front a l'independentisme separador", ha reclamat Chacón en un acte sobre la diversitat i la immigració a la seu del PSC a Barcelona, davant d'un centenar de persones, acompanyada del fins ara portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Antonio Hernando.

La candidata del PSC ha dit als assistents a l'acte: "No sou aliens al procés polític de Catalunya i sou l'exemple viu que no té sentit separar i posar fronteres". Ha demanat als immigrants catalans que ajudin a construir una Espanya federal "sense fronteres, divorcis, exclusions ni enfrontament", i els ha animat a sumar-se al projecte socialista.

Chacón ha remarcat que ni el PSC ni el PSOE permetran la ruptura de l'Estat, i ha rebutjat "tant l'Espanya antiga i rància del PP com la crispada i enfrontada de Mas i els seus socis". L'exministra de Defensa ha recordat que l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero va impulsar la regularització de multitud d'immigrants. "No us oblideu de qui us té en consideració i us aprecia, i qui no", ha assenyalat Chacón en al·lusió al PP.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut