El nom de Carles Vilarrubí apareix vinculat als "papers de Panamà"
Barça

Carles Vilarrubí va participar en la venda d'unes caves a través d'una societat fictícia de les Bahames

El vicepresident del FC Barcelona ha enviat un comunicat on confirma que va treballar com a directiu per al grup Trebol Internacional i considera "injust i desproporcionat" que se'l vinculi a aquest cas

Actualitzat

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, també figura als "papers de Panamà". El directiu blaugrana hauria venut unes caves a través d'una societat pantalla amb seu a les Bahames el 1997, segons informa el diari digital "El Confidencial".

Vilarrubí ha enviat un comunicat on assegura que "davant la difusió d'informacions que relacionen la meva persona amb els anomenats 'papers de Panamà' i el bufet Mossack Fonseca, només puc confirmar que l'única vinculació amb la meva persona és el treball de directiu per al grup Trebol Internacional i per a Caves de Juny, que produïa i comercialitzava el cava Montesquiu, fa més de 20 anys. En aquesta època gestionava la cava per a un grup de propietaris, entre altres diferents activitats empresarials".

Vilarrubí assenyala que "ha estat una total sorpresa ser el protagonista d'aquest assumpte i, com es confirma als documents, només tenia funcions executives derivades de la meva responsabilitat laboral a l'empresa. Relacionar la meva persona amb aquest cas és un fet injustificat i desproporcionat, ja que cap empleat, actuant en nom o representació de tercers, pot respondre de les accions dels propietaris i/o accionistes de les societats per a les quals treballa. Malgrat tot l'anteriorment exposat, vull recalcar que l'esmentada informació no inclou cap acusació cap a la meva persona".

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut