Puyol fent un 2-1 en rematar de cap un córner. (Foto: EFE)
Futbol

Carles Puyol se sotmet a una artroscòpia al genoll dret a l'Hospital Quirón

Carles Puyol ha passat aquest divendres a la nit per quiròfan a l'Hospital Quirón, per sotmetre's a una artroscòpia al genoll dret, segons ha pogut saber TV3. La intervenció, a càrrec del doctor Cugat, ha de servir per eliminar les molèsties que arrossega i que li han impedit, per exemple, anar a la convocatòria amb la selecció espanyola. El capità es perdrà segur els partits de quarts de final que enfrontarà els blaugranes contra el París Saint-Germain.

Actualitzat

Carles Puyol ha passat aquest divendres a la nit per quiròfan a l'Hospital Quirón, per sotmetre's a una artroscòpia al genoll dret, segons ha pogut saber TV3. En un comunicat posterior a la intervenció, el Barça ha explicat que el de la Pobla s'ha sotmès a l'artroscòpia "per tal de dur a terme una neteja articular del genoll dret".

La intervenció, a càrrec dels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna, ha de servir per eliminar les molèsties que arrossega i que li han impedit, per exemple, anar a la convocatòria amb la selecció espanyola. De fet, dimarts, en el transcendental partit contra el Milan ja no va ser titular, tot i que va acabar jugant en substitució de Mascherano, que es va retirar amb molèsties. Al matí, Puyol ja no s'havia entrenat perquè li han fet proves mèdiques.


Tot i que el temps de recuperació encara no se sap, tot apunta que el capità es perdrà els partits de quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà els blaugranes contra el París Saint-Germain. En el comunicat, el Barça explica que "l'evolució de la recuperació del genoll marcarà els terminis per a la tornada del jugador als terrenys de joc".

Aquest dissabte, al voltant de les 12.00, els doctors Cugat i Pruna compareixeran a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Barça per explicar com ha anat l'operaci
ó i determinar els terminis de recuperació.

Anar al contingut