Barça

Carles Puyol reapareix a El Sadar a l'onze titular després de set mesos de lesió

El capità del Barça Carles Puyol ha tornat a El Sadar per disputar un partit oficial set mesos després de superar la lesió. El de la Pobla no jugava des del passat Barça-Milan de Champions del 12 de març, en què va ser suplent, i dies després va sotmetre's a una artroscòpia al genoll. El de La Pobla ha estat 220 dies de baixa, però, aquest dissabte, ha tornat a Pamplona per la porta gran formant part de l'onze inicial i a més ha disputat els 90 minuts.

Actualitzat

El capità del Barça Carles Puyol ha tornat a El Sadar per disputar un partit oficial set mesos després de superar la lesió. El de la Pobla no jugava des del passat Barça-Milan de Champions del 12 de març, en què va ser suplent, i dies després va sotmetre's a una artroscòpia al genoll. El de La Pobla ha estat 220 dies de baixa, però, aquest dissabte, ha tornat a Pamplona per la porta gran, formant part de l'onze inicial i a més ha disputat els 90 minuts.

El Tata ja avançava que Puyol li ha contagiat "l'alegria per tornar a jugar" i, aquest dissabte al vespre, a El Sadar, el capità ha tornat. Ho ha fet per la porta gran, formant part de l'onze inicial, 220 dies després. El de La Pobla va jugar per últim cop al Camp Nou com a suplent en el Barça-Milan de Champions. Tres dies després, el capità se sotmetia a una artroscòpia al genoll, i hauria de passar un altre cop pel quiròfan, fet que l'ha mantingut apartat del terreny de joc des d'aleshores. Encara que s'esperava poder comptar amb Puyol a la pretemporada, la seva reaparició s'ha produit nou jornades després de l'inici de Lliga del Barça i havent passat hores i hores de treball de recuperació al costat del fisioterapeuta Juanjo Brau.

El fitxatge de l'estiu i també de l'hivern ha tornat a El Sadar. Puyol disputa un partit amb el Barça set mesos després de jugar l'últim i tornant a lluir, 220 dies després, el braçalet de capità.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut