Carles Puigdemont va rebre la visita de Josep Fèlix Balleseros i Alejandro Blanco per comunicar-li que els Jocs Mediterranis s'ajornaven un any (EFE)
Jocs Mediterranis

Carles Puigdemont i Miquel Iceta mostren total sintonia en relació a l'ajornament dels Jocs Mediterranis

El president de la Generalitat i el líder del PSC donen suport públicament a Josep Fèlix Ballesteros després de la complicada decisió de posposar un any els Jocs de Tarragona

Actualitzat

Carles Puigdemont i Miquel Iceta mostren públicament total sintonia a l'hora de donar suport als Jocs Mediterranis de Tarragona i el seu forçat ajornament durant la sessió de control al govern al Parlament de Catalunya.

El primer secretari del PSC ha felicitat "l'actitud institucional del govern" sobre els Jocs i el seu polèmic ajornament anunciat aquesta mateixa setmana. Decidir posposar la celebració d'un esdeveniment esportiu d'aquesta magnitud per problemes financers va ser molt difícil per a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, membre destacat dels socialistes catalans i màxim responsable dels Jocs Mediterranis.

El president de la Generalitat, per la seva banda, ha agraït les paraules d'Iceta i ha "reiterat el suport a un esdeveniment de país, un esdeveniment que necessita Tarragona i que necessita el país i que, inexplicablement, es troba amb el buit". Després d'una petita pausa, Puigdemont ha matisat: "Inexplicablement, no, perquè s'afegeix a aquesta tradició, al buit que és l'incompliment de l'Estat espanyol, que el posa en seriós risc. I sap l'alcalde de Tarragona que ens tindrà al seu costat, al costat de la gent de Tarragona per defensar aquesta posició."
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut