Sant Joan Despí

Carles Prats, nou presentador del "TN migdia" a partir del setembre

El "Telenotícies migdia" de TV3 es renova. A partir del mes de setembre, Carles Prats, al costat de Núria Solé, serà el nou conductor de l'informatiu, que editarà Dani Bramon. Carles Prats, que agafa el relleu de Xavi Coral, és a TV3 des de l'any 1996. Amb una clara vocació per la informació internacional, ha destacat en la cobertura dels esdeveniments europeus, primer com a corresponsal a París (2002-2005) i els últims tres anys com a corresponsal a Brussel·les, on ha estat el rostre de TV3 a Europa fins a les eleccions europees del juny. TV3, doncs, aposta per un professional de la casa conegut pels espectadors que ha acostat Catalunya a Europa i Europa a Catalunya.

Actualitzat
L'edició del "Telenotícies migdia" l'assumirà Dani Bramon, en substitució de Miquel Ramon. Durant els més d'onze anys que fa que treballa a TV3, Bramon ha estat sempre vinculat a l'edició de programes informatius, com especials electorals o "La nit al dia". La tardor passada va codirigir "Hora Q".

Per la seva banda, Helena García Melero es reincorporarà, després de la baixa maternal, a "Els matins". Des del setembre i fins a la data de la reincorporació, Ariadna Oltra, ara a "Els matins d'estiu", presentarà al costat de Josep Cuní.
Anar al contingut