Barcelona

Carles Mora admet que prepara un nou partit polític mentre Uriel Beltran ho nega

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Mora, ha admès que ell i part dels membres de la Coordinadora Nacional preparen la creació d'un nou partit polític. Ho ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", després que López Tena, organitzador de les consultes, ha denunciat que han actuat per interessos partidistes. Mora ha reconegut l'objectiu del partit polític, però ha negat que s'hagin volgut aprofitar de les consultes d'ahir. "Això no és treballar amb interès propi", ha dit. Per la seva banda, un altre dels al·ludits per Tena, Uriel Beltran, portaveu de la Coordinadora, ha negat que vulgui formar un nou partit polític i ha demanat als qui ho pretenguin que no busquin beneficiar-se del moviment provocat per les consultes.

Actualitzat
Beltran també ha demanat no malbaratar tot l'esforç abocat al procés sobiranista.

Mentre, la Coordinadora Nacional de les consultes independentistes del 13-D a Catalunya ha valorat positivament que anessin a votar el 27,4% dels electors, malgrat que no van arribar a l'objectiu que s'havien fixat del 40% de participació.

El portaveu de la Coordinadora de les consultes, Uriel Bertran, ha subratllat que la mobilització va ser bona tenint en compte que el dispositiu no tenia ni els diners ni el personal d'un referèndum oficial.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut