París

Carla Bruni: "Seré l'esposa de Nicolas Sarkozy fins a la mort"

"Seré primera dama fins al final del mandat del meu marit i la seva esposa fins a la mort". Són declaracions de l'exmodel, cantant i ara primera dama francesa, Carla Bruni, en una entrevista a la revista "L'Express", la primera des que va casar-se amb Nicolas Sarkozy, fa escassament uns dies. Aquestes declaracions contrasten amb unes altres que Bruni va fer fa un any, on qüestionava la monogàmia. Respecte a les crítiques per la fugacitat de la seva relació, la primera dama ha assegurat que l'espurna entre ella i el president francès "no va ser ràpida, va ser immediata", de manera que "per nosaltres tot va ser bastant lent".

Actualitzat
Carla Bruni ha reconegut que es va equivocar en portar el seu fill al viatge que va fer amb Nicolas Sarkozy a Jordània. Les instantànies del menor tapant-se la cara a sobre les espatlles del president francès van recórrer tot el món. "El meu error va ser no adonar-me del que passaria", ha dit Bruni. És una imatge que "m'ha fet vergonya com a mare", ha afegit.

En una entrevista exclusiva a "L'Express", l'exmodel ha explicat que la denúncia de Nicolas Sarkozy contra la revista "Le Nouvel Observateur" està "justificada". Aquesta publicació va afirmar que, a vuit dies del casament amb Bruni, Sarkozy va enviar un missatge al mòbil de la seva exdona perquè tornés amb ell.

Carla Bruni, de 40 anys, encara no sap que farà com a primera dama. De moment, acompanyarà Nicolas Sarkozy, de 53, al viatge oficial que farà al Regne Unit el pròxim mes de març. La cantant ha dit que es prendrà el càrrec "seriosament" però sempre mantenint la seva personalitat. La primera dama està preparant el tercer disc i s'ha compromès a donar els diners dels drets d'autor a una causa justa.
Anar al contingut