El director Woody Allen dóna ordres a Carla Bruni durant el rodatge.
El director Woody Allen dóna ordres a Carla Bruni durant el rodatge de "Midnight in Paris".
París

Carla Bruni calma Sarkozy després de ser xiulat en el rodatge de Woody Allen

La primera dama francesa, Carla Bruni, roda aquests dies a París la nova pel·lícula del director novaiorquès Woody Allen. Ahir es van poder veure les primeres imatges del rodatge al centre de la ciutat. Una escena que va aixecar forta expectació entre els vianants i la premsa, que van voler veure de prop i retratar aquesta faceta de l'exmodel i cantant i actual dona de Nicolas Sarkozy. Precisament, el president francès va aparèixer també pel rodatge de "Midnight in Paris" i a punt va estar de protagonitzar ell mateix una altra escena.

Actualitzat
El president francès va rebre els xiulets dels assistents, i no va encaixar-ho gaire esportivament, de manera que al final Carla Bruni hi va haver d'intervenir per calmar els ànims del president i marit.

Bruni va tranquil·litzar Sarkozy al final d'una llarga jornada en què va haver de treballar de valent per satisfer les exigències de Woody Allen. I és que des de principis de juliol, Bruni comparteix el rodatge de "Midnight in Paris" amb actors com Owen Wilson, Marion Cotillard i Cathy Bates.
Anar al contingut