Caribou, el canadenc Dan Snaith
Caribou, el canadenc Dan Snaith
Barcelona

Caribou, Moodymann i 21 artistes més, al Sónar de Dia 2010

El Festival Sónar ha anunciat que els dies 17, 18 i 19 de juny oferirà les actuacions de Caribou, Moodymann i 21 artistes més de la Red Bull Music Academy, que des de fa més de 10 anys selecciona joves productors i artistes de tot el món per estimular la seva creativitat.

Actualitzat
Per segon any consecutiu, les actuacions de The Red Bull Music Academy tindran lloc a l'escenari SonarDôme. Es tractarà de les sessions d'una vintena de joves artistes procedents de diversos països, segons han donat a conéixer fonts del festival. Entre els seleccionats, destaquen Caribou, el projecte del canadenc Dan Snaith, mag sonor que ha fascinat públic i crítica amb el seu pop electrònic eufòric, que ell mateix ha definit com "liquid dance music", i el discjòquei nord-americà i carismàtica figura de l'escena house-funk Kenny Dixon Jr., més conegut com Moodyman.

El mexicà Pepepe; el nou "garage house" dels discjòqueis britànics Jackmaster i Braiden; les textures de la colombiana Lucrecia Dalt, i el joveníssim canadenc Lunice, membre del col·lectiu LuckyMe, són altres dels graduats de l'Acadèmia que participaran al festival Sónar de Barcelona.
Anar al contingut