<b>"CARACREMADA"</b>, l'òpera prima" de Lluís Galter, s'estrena als cinemes.

El primer llargmetratge de Lluís Galter, <b>"CARACREMADA"</b>, s'estrena aquesta setmana a la gran pantalla. La pel·lícula reflexiona sobre la resistència llibertària al règim de Franco a través de qui fou el seu últim guerriller en actiu.
"CARACREMADA", l'òpera prima" de Lluís Galter, s'estrena als cinemes.

"CARACREMADA", l'òpera prima" de Lluís Galter, s'estrena als cinemes.

El primer llargmetratge de Lluís Galter, "CARACREMADA", s'estrena aquesta setmana a la gran pantalla. La pel·lícula reflexiona sobre la resistència llibertària al règim de Franco a través de qui fou el seu últim guerriller en actiu.
Actualitzat
El film ha estat seleccionat a la 67ª mostra de Venècia i a la secció de "Made in Spain" al festival de Sant Sebastià d'aquest any. "CARACREMADA" és una producció de Mallerich Films-Paco Poch, Cromosoma i l'Associació Cultural Passos Llargs, amb la participació de Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
"CARACREMADA" narra la història de Ramon Vila Capdevila, "Caracremada" (1908-1963), un guerriller que lluita contra els nazis des de la resistència francesa i contra Franco des dels grups anarquistes catalans. Quan el 1951 la CNT va decretar la retirada dels seus homes, Vila va continuar amagat i lluitant sol. En l'última etapa de la seva vida, aquest maquis decideix dur a terme fins al final el que ha donat sentit a la seva existència, malgrat que el context historicosocial en què va néixer la seva lluita hagi canviat per sempre.


Fitxa tècnica:

Direcció i guió: Lluís Galter
Producció: Mallerich Films-Paco Poch, Cromosoma, Associació Cultural Passos Llargs i la participació de Televisió de Catalunya.
Producció executiva: Sergi Moreno, Oriol Ivern, Tono Folguera, Toni Marín
Direcció de fotografia: Jordi Figueras
Direcció artística i vestuari:Laila Rosato, Miriam Sánchez