Pepe Soto al seu catamarà
Pepe Soto fent les primeres maniobres de sortida amb el seu catamarà a l'octubre (ACN)
Eivissa

Capitania Marítima denuncia el "Pepe de Castellfollit" per navegar sense permisos

El catamarà del Pepe estava amarrat al port d'Eivissa a l'espera d'arreglar el pal i altres desperfectes de l'embarcació, però va decidir portar-lo fins al port de Pollença sense permís

RedaccióActualitzat

Capitania Marítima del Port d'Eivissa ha denunciat en Pepe Soto per treure el precinte del seu catamarà i navegar sense permís fins al port de Pollença, a Mallorca. Els agents van precintar el vaixell del popular veí de Castellfollit de la Roca després de comprovar que no tenia els permisos per navegar i pels danys que havia tingut l'embarcació.

El catamarà "Castellfollit" del Pepe estava ancorat al port de Santa Eulàlia, a Eivissa, a l'espera de poder arreglar els desperfectes que té i trobar un pal nou perquè l'original es va trencar per les tempestes de principis de febrer.

Però el veí de Castellfollit va decidir portar-lo fins el port de Pollença perquè allà els costos de l'amarratge són menors. El Pepe, malalt de càncer, diu que el seu problema són els diners, perquè l'amarratge és car i no li quedaran diners per arreglar els desperfectes de l'embarcació.  A més, el Pepe s'excusa dient que un altre motiu per treure el precinte és que el catamarà "estava tenint danys" que no podia reparar al port eivissenc.

"A veure, jo no sóc un delinqüent, que sembla que em volen convertir en això. Jo sempre he donat la cara. Estic esperant que em donin la citació per poder anar al jutjat i explicar-me i que em diguin el que hi ha."

Ara, el navegant deixa clar que no salparà fins que hagi passat el judici i hagi reparat l'embarcació. Un nou contratemps que no el fa desistir de la idea de creuar l'Atlàntic amb la seva embarcació "Castellfollit".

Anar al contingut