Futbol

Capello no comparteix la decisió de la federació anglesa de retirar la capitania a Terry

El seleccionador anglès Fabio Capello no comparteix la decisió de la Federació de retirar-li el braçal de capità a John Terry. El central del Chelsea està pendent d'un veredicte per un cas d'insults racistes a Anton Ferdinand (Queen's Park Rangers). "En la meva opinió, no s'hauria d'haver pres cap decisió fins que el veredicte sigui en ferm", ha comentat el tècnic italià. Aquesta decisió, comunicada per la Federació Anglesa divendres passat, pot obrir una escletxa en el si d'una de les seleccions candidates al títol a l'Eurocopa d'aquest estiu.

Actualitzat
Terry ja va perdre la capitania de la selecció dels tres lleons al febrer del 2010 per afers de faldilles. En aquella ocasió, qui va recollir el braçal va ser Rio Ferdinand (Manchester United), curiosament el germà del jugador que va ser víctima d'insults racistes per part de Terry. El veredicte sobre aquesta acció s'ha ajornat fins al 9 de juliol per evitar que interfereixi en la preparació de la selecció anglesa.

Mentrestant, Capello ha de donar aquesta setmana una llista de seleccionats per un partit amistós davant Holanda. Hi ha morbo per saber si convocarà Terry i també per veure a qui atorga el braçal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut