Els germans Olga i Joan Vila sostenen un cartell amb el número corresponent al quart premi de la rifa de Nadal que han repartit des de l'estanc…
Els germans Olga i Joan Vila sostenen un cartell amb el número corresponent al quart premi de la rifa de Nadal que han repartit des de l'estanc Vila de Manlleu. Pla general. Imatge del 22 de desembre de 2016 (Horitzontal).

Cap afortunat s'acosta a l'Estanc Vila de Manlleu que ha repartit 200.000 euros d'un quart premi

ACN Manlleu.-L'Estanc Vila de Manlleu aquest dijous al matí s'ha omplert de periodistes que buscaven poder parlar amb els afortunats que van comprar el 59444 de la grossa de Nadal. La realitat, però, és que no hi ha hagut molta sort ja que cap premiat s'ha acostat al punt de venda. Els clients de l'estanc que anaven entrant a l'establiment es mostraven sorpresos per la presència mediàtica i en assabentar-se de la notícia han felicitat Joan Vila i Olga Vila, els germans que regenten aquest estanc mentre el seu pare, el propietari, és de viatge a l'estranger. Olga Vila ha explicat que encara no han pogut contactar amb el seu pare per donar-li la bona nova, però ha assegurat que es posarà molt content ja que és la primera vegada que donen un premi d'aquestes característiques per la rifa de Nadal.

En Joan i l'Olga Vila no confien que els afortunats s'acostin a l'estanc que regenten a Manlleu, ja que tots els números de la sèrie premiada s'han venut per màquina. En total, els germans han repartit 200.000 euros (20.000 euros per cada un dels deu números de la sèrie premiada) i es mostraven molt satisfets en declaracions als mitjans de comunicació, ja que, segons han dit, és el primer cop que reparteixen un premi tan important i no s'ho esperaven.El propietari de l'Estanc Vila de Manlleu, però, és el pare dels germans Vila i aquest dijous es troba de viatge a l'estranger. La seva filla Olga assegurava que "quan ens agafi el telèfon i li puguem comunicar li farem un bon sobresalt". Els nens de San Hildefonso han cantat el número 59444 al voltant de les 9.15 hores, el premi més matiner que s'ha repartit aquest dijous. A banda de Manlleu, s'han venut sèries del mateix número a Sort, a més de dècims a Barcelona, Roses i Batea, deixant un total de 480.000 euros a Catalunya.

Anar al contingut