Candypasso: "Vaig fer jugada diumenge, just aixecar-me de dormir"

Si els entrenadors blaugrana tenen pressa per fer jugada dilluns al matí, ja que se saben de memòria l'alineació, <b>candypasso</b> va esperar fins després del partit de Sevilla per apostar per l'Espanyol. El triomf de la paciència i la sang freda.
Candypasso: "Vaig fer jugada diumenge, just aixecar-me de dormir"
Parlem amb el primer guanyador perico

Candypasso: "Vaig fer jugada diumenge, just aixecar-me de dormir"

Si els entrenadors blaugrana tenen pressa per fer jugada dilluns al matí, ja que se saben de memòria l'alineació, candypasso va esperar fins després del partit de Sevilla per apostar per l'Espanyol. El triomf de la paciència i la sang freda.
Actualitzat
Al contrari que en anteriors guanyadors, candypasso no és dels que dilluns al matí ja havien fet els deures. Va esperar fins diumenge al migdia, el límit del termini. "Gairebé a la una del migdia, just aixecar-me de dormir. Vaig pensar que seria bona idea apostar al partit de l'Espanyol, ja que el resultat i l'alineació del partit del Barça havien estat poc comuns. A més tenia clar els onze jugadors que treuria Lotina." Això sí que és tenir un bon despertar!

A més d'encertar l'alineació del míster, també va encertar el resultat, "un 2-2, perquè sabia que seria un partit amb gols i espectacle, ja que són dos equips de moda a la Lliga", i un dels dos golejadors, Tamdudo, "l'estendard de l'equip!". Candypasso es mostra encantat amb l'Espanyol d'enguany. Un equip "compacte en totes les línies" que "pot assolir la fita històrica d'entrar a la Champions League". Per ell, els rivals per aconseguir-ho seran "els dos equips sevillans, el Vila-real de Riquelme i el València".

Visita al Bernabéu... i a Maracanà?

Candypasso és optimista, però vol ser realista. Al Santiago Bernabéu (diumenge a les 21.00), "un empat seria un bon resultat" i més tenint en compte la baixa de Tamudo i que "Dani no es troba en el millor moment". En qualsevol cas, "plantejar el partit a la defensiva" seria un suïcidi, ja que "el Madrid pot fer molt mal si li donen la pilota". Pren nota, Lotina!

El Brasil és un paradís somiat pels més futbolers i candypasso és un d'ells. "M'agradaria molt anar-hi i sobretot veure en directe l'estadi de Maracanà". És conscient que "deu ser meravellós viure un partit amb la torcida brasilera". Amb ell s'hi emportaria un altre entrenador de Ja Tenim Equip, "un amic meu que també juga". Potser Sánchez Llibre haurà de demanar-los informes de noves perles brasileres...