Madrid

Cándido Méndez i Díaz Ferran escenifiquen el trencament del diàleg social

Nova escenificació del trencament del diàleg social. El secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i el president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferran, han manifestat les seves diferències públicament. Candido Méndez s'ha mostrat disposat a debatre la reforma de les bonificacions però limitant-les a certs col·lectius i tanca la porta a baixar les cotitzacions després de la negativa de la CEOE a una rebaixa de 1,5 punts. Díaz Ferran ha insistit que cal una modernització de les relacions laborals per reduir la taxa d'atur i li ha preguntat: "Cándido, creus de veritat que estem equivocats els empresaris, l'FMI, l'OCDE, la Comissió Europea, el Banc d'Espanya?"

Actualitzat
"Estem tots equivocats, Cándido? No creus que hauríem de reflexionar de veritat, asseure'ns i anar on volem anar els empresaris, buscar la plena ocupació en consens amb vosaltres i amb els treballadors?"

Davant d'aquestes preguntes, el secretari general de la UGT ha elevat el to de veu i ha afirmat que el "moll de l'os" del que ha succeït es troba en el sistema financer. Cándido Méndez considera que s'ha comès un "error". "No es vol veure que el sistema no és infal·lible" ja que tots aquests organismes que ha enumerat Ferrán, van ser incapaços de preveure la crisi.
Anar al contingut