Concert de Delafé i las Flores Azules
Es tracta d'un vídeo musical gravat amb més de cent càmeres durant un concert.
Barcelona

Cançons de bressol pop solidàries

12 artistes d'arreu de l'Estat amb finalitats benèfiques. Es tracta del projecte "Supernanas", que es plasmarà el 13 de desembre amb la publicació del segon àlbum del disc i d'un concert al Gran Teatre del Liceu.

Actualitzat
Revolucionar i modernitzar el món de les cançons de bressol amb una finalitat benèfica. Aquest és l'objectiu bàsic que hi ha darrere del projecte "Supernanas".

El Petit de Cal Eril, Pastora, The Pinker Tones, Vetusta Morla, Enrique Bunbury, La Mala Rodríguez i Mishima són alguns dels artistes que han col·laborat en el segon volum del disc "Supernanas", un treball que es posa a la venda el 13 de desembre i que va adreçat a totes les generacions, tal com destaca Lluís Trillo, de la Fundació The Love Comes.

La dotzena d'artistes que han participat en els dos volums de "Supernanas" actuaran al Liceu el 13 de desembre, coincidint amb la publicació del segon àlbum d'aquest disc, i tots els diners que es recaptin es destinaran a un programa de Save The Children contra la mortalitat infantil.
Anar al contingut