Bill Cosby actuant en un xou.
Bill Cosby és un dels actors de sèries més populars dels Estats Units. (Foto: Reuters)
Nova York

Cancel·len els programes de l'actor Bill Cosby, acusat d'abusos sexuals

Els últims dies, l'actriu Janice Dickinson i dues dones més han acusat Cosby, de 77 anys, d'haver abusat d'elles

RedaccióActualitzat

El canal nord-americà NBC ha decidit cancel·lar la producció d'un nou programa de comèdia que havia de fer el popular actor Bill Cosby, acusat d'abusos sexuals per part de diverses dones als últims dies. La cadena no ha donat més detalls de la suspensió del programa especial que volia commemorar els 77 anys de Cosby. Havia de ser el retorn del veterà actor als escenaris i a les pantalles.

A més de diferents projectes televisius, Bill Cosby tenia previst fer desenes d'actuacions als Estats Units els propers mesos. Però la seva carrera professional trontolla després que l'actriu Janice Dickinson denunciés fa poc que l'actor va abusar d'ella. És la tercera dona que, en poc temps, fa unes acusacions semblants. El còmic de Filadèlfia no ha parlat d'aquests casos. De fet, Bill Cosby s'ha enfrontat a altres imputacions d'abusos sexuals al llarg de la seva trajectòria artística, i sempre les ha negat de manera rotunda.

Enmig d'aquesta polèmica creixent, l'actor ha suspès la seva aparició prevista per aquest dijous en el programa "Late Show with David Letterman", de la CBS. Entre les nombroses sèries que ha fet, Cosby va tenir un paper destacat a la dècada dels 60 amb "Jo sóc espia". Després va tenir la seva pròpia "sitcom", "El xou de Bill Cosby", amb molt d'èxit als anys 80 i 90.

Anar al contingut