Imatge de l'Estació de l'Est, a París, quan ha començat la vaga general a França (Foto: Reuters)
La vaga general a París ha obligat a cancel·lar els trens i els vols que surten de Catalunya via França. (Foto: Reuters)
París

Cancel·lats vint vols entre Catalunya i França per la vaga general contra la reforma de les pensions

Una nova aturada general a França contra la proposta del govern francès d'allargar l'edat de jubilació dels 60 als 62 anys afecta Catalunya de retruc. Segons Aena, una vintena de vols han estat cancel·lats. Pel que fa als trens, Renfe ha informat que ha suspès la circulació de trens hotel que enllacen Barcelona amb París, Milà i Zuric. A la capital francesa, comencen les manifestacions contra la reforma de les pensions del govern de Nicolas Sarkozy. L'executiu francès ha assegurat que, malgrat tot, no rectificarà, i els sindicats creuen que ha arribat el moment d'endurir les mobilitzacions.

Actualitzat
Els trens que havien de sortir de Barcelona amb destinació a París, Milà i Zuric han estat cancel·lats. I els combois amb destinació a Montpeller provinents de Cartagena s'aturen a Figueres.

Els passatgers poden agafar un servei d'autobús però molts turistes estrangers ja s'han trobat amb l'aturada i s'han queixat de la manca d'informació. No circularà cap tren que uneixi Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa fins dimecres.

Les refineries han amenaçat de bloquejar el subministrament de carburant. Per tant, alguns vehicles particulars també es podrien veure afectats per la vaga general.
Anar al contingut