Román Rodríguez, president de Nova Canàries
Román Rodríguez, president de Nova Canàries

Canàries tindrà un descompte del 75% en vols i viatges en vaixell

Aquest compromís s'emmarca en la negociació dels pressupostos del 2017

RedaccióActualitzat

Nueva Canarias ha tancat un acord amb el govern de Mariano Rajoy que permetrà als residents canaris beneficiar-se d'un descompte "indefinit" del 75% en els bitllets d'avió i vaixell per viatjar entre les illes. Actualment hi ha un descompte del 50%.

El president de la formació, Román Rodríguez ha afirmat en un comunicat que "si les negociacions es rematen, el 100% de la bonificació del transport de mercaderies estarà també en vigor a l'estiu".

Aquest va ser un dels compromisos obtinguts per NC del govern central a la segona reunió per negociar els pressupostos del 2017 i que han qualificat com "acord històric que beneficiarà a tots els canaris."

Els propers dies es reprendran les converses per tancar les partides pressupostaries pendents i concretar el contingut del compromís per a culminar la tramitació de la reforma de l'Estatut d'autonomia i de la modificació del sistema electoral.

El vot dels nacionalistes serà crucial per tirar endavant uns pressupostos als quals gairebé tots els partits de l'oposició han presentat esmenes.

 

Anar al contingut