Carles Campuzano al Congrés de Diputats
Carles Campuzano al Congrés de Diputats
Madrid

Campuzano substitueix Homs com a portaveu del PDeCAT al Congrés

Carles Campuzano serà el portaveu a la cambra baixa, i Jordi Xuclà, el coordinador dels 8 diputats i 4 senadors

RedaccióActualitzat

El PDeCAT es reorganitza al Congrés després que Francesc Homs hagi hagut de plegar per la inhabilitació. Carles Campuzano serà el portaveu a la cambra baixa, i Jordi Xuclà, el coordinador dels 8 diputats i 4 senadors.

Josep Lluís Cleries continuarà exercint les funcions de portaveu al Senat. Fins ara, Homs reunia aquesta doble funció de coordinador de l'acció política de les dues cambres i portaveu al Congrés. Ara, el Partit Demòcrata ha decidit distribuir aquestes responsabilitats, tot adaptant-se al sistema de responsabilitats compartides que regeix el funcionament de la formació política des de la seva creació el juliol passat.

Campuzano és diputat a Madrid des de fa 21 anys. Una de les seves fites és haver participat en la derogació del servei militar obligatori.

El Partit Demòcrata ha reiterat el "rebuig" a la sentència que inhabilita Homs en una decisió judicial "sense precedents". La formació considera que la decisió judicial "inaugura" una etapa "ignominiosa" en què la defensa d'unes idees polítiques i la facilitació de l'exercici del dret a la llibertat d'expressió "tenen conseqüències penals".
          
 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut