Algemesí

Camps: "Queden un o dos esglaonets per acabar amb aquesta qüestió tan absurda"

Francisco Camps ha manifestat que "queden un o dos esglaonets" per acabar amb "tota aquesta qüestió tan estranya, absurda i estrafolària". El president de la Generalitat Valenciana ho ha dit amb referència a la seva imputació judicial en el "cas Gürtel" just l'endemà que el jutge fes pública la seva decisió d'obrir judici oral contra Camps en trobar "indicis racionals" d'un delicte de suborn. Durant la seva primera compareixença pública després de l'anunci del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Camps ha considerat que falta molt poc perquè tot quedi en el "passat".

Actualitzat
"Estic convençut que la veritat està més a prop que mai, per això estic molt content." Això és el que ha declarat Camps des d'Alegemesí on ha entregat a l'alcalde de la població Vicent Ramón García, la resolució de l'aprobació del Pla de Inversions Productives als Municipis.

"El procés que es va iniciar fa mesos està cada cop més a prop. Queden un o dos esglaonets, i aleshores tota aquesta qüestió tan estranya, tan absurda i tan estrafolària haurà passat al passat", ha afegit.

A més, el president del govern valencià ha assegurat que serà "un plaer" anar "per tots els pobles i comarques" durant "els pròxims mesos" per explicar els plans de la Generalitat per reactivar la inversió i el treball.

Anar al contingut