València

Camps diu que "respecta" la decisió del TSJPV i es compromet a continuar treballant per als valencians

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha dit que respecta "la decisió del Tribunal Superior de Justícia" del País Valencià (TSJPV) que ha ordenat que s'arxivés la causa contra ell per la seva presumpta implicació en el "cas Gürtel". En una declaració institucional, Camps ha agraït el suport a "totes les persones que durant aquests mesos han estat" al seu costat "tant a la Comunitat Valenciana com a tot Espanya" i s'ha compromès a continuar treballant "per al poble valencià i per a tots els espanyols".

Actualitzat
Camps ha assegurat que "l'únic" que ha volgut fer és portar "la modernitat, el dinamisme, la lleialtat, i la il·lusió i la prosperitat" al País Valencià. "Durant aquests anys he treballat amb aquest objectiu i en els pròxims anys seguiré treballant també amb aquest objectiu", ha afegit

"Com a president d'aquesta comunitat i president" de la Generalitat Valenciana, "la meva obligació, la meva convicció i el meu compromís és el de seguir treballant per al poble valencià i per a tots els espanyols", ha conclòs Francisco Camps.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut