Blanes

Campdorà, Blanes i el Baix Camp s'enduen un bon pessic de La Grossa

A Blanes s'ha venut el primer premi i a Campdorà, el segon

RedaccióActualitzat

La demarcació de Girona ha estat la que més diners de La Grossa ha repartit. El primer premi, el 09260, s'ha venut molt per internet, a la web de Loteria de Catalunya, i també a l'estanc del Mercat de Blanes. Ha estat un premi repartit per tot el territori perquè una part ha arribat a l'Hospitalet de Llobregat, a Manlleu i a Osona.

A Campdorà, un petit municipi del Gironès de només 200 habitants, s'han venut el segon premi, el 34983. En aquest cas la sort ha estat esquiva amb la gent de Campdorà, perquè, tot i que el premi l'ha repartit el restaurant Can Barceló de Campdorà, el número premiat l'havia comprat de forma íntegra la Penya Blaugrana Creu de Sant Jordi de Barcelona a la web del bar. Els premiats obtindran 32.500 euros per cada butlleta afortunada, un total de 2.600.000 euros.

A Can Barceló, malgrat que no els ha tocat res del segon premi de La Grossa, estan satisfets d'haver repartit tants diners.

 

El tercer premi s'ha venut a l'estanc Joaquim Gallart, del carrer Verdi de Barcelona, i també a Reus, en una botiga de la plaça de les Oques, un dels 2.000 punts de venda físics en què s'ha pogut comprar la loteria.

En tots dos establiments, les butlletes guanyadores s'han repartit entre la gent del barri.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut