Primera Divisió

Campbell enfonsa el Dépor a Riazor (2-3) i el Celta i el Mallorca cedeixen dos empats a casa (1-1)

El Betis s'ha endut els tres punts de Riazor amb un golàs de Joel Campbell a tretze minuts del final (2-3). L'altre equip gallec de la categoria, el Celta, ha cedit un empat contra el Llevant a Balaídos (1-1). Roger Martí, en el minut 89, ha fet la igualada definitiva. I, a l'Iberostar Estadi, el Mallorca no ha passat d'un agònic empat contra un Saragossa que ha jugat gairebé tot el partit amb deu per l'expulsió de Loovens (1-1).

Deportivo, 2 - Betis, 3

El Betis s'ha emportat els tres punts de Riazor amb un golàs de Joel Campbell a tretze minuts del final (2-3). El Betis s'ha avançat amb un 0 a 2, però, en cinc minuts, els gallecs han remuntat. Ha estat Joe Campbell qui amb un golàs des de fora de l'àrea ha donat la victòria als andalusos, que ja són quarts i deixen el Dépor penúltim, amb només onze punts. Rubén Castro ha obert el marcador amb una rematada de cap al segon pal en el minut 38. I el mateix jugador ha fet el segon gol del partit, i el vuitè en la Lliga, en rematar al primer pal una centrada per la banda esquerra. La reacció de l'equip de José Luis Oltra ha estat fulminant. En cinc minuts, Riki ha equilibrat l'enfrontament, davant la bogeria de la seva afició. Però Campbell ha col·locat a l'escaire del pal llarg un xut des de fora de l'àrea en el minut 77.

Celta, 1 - Llevant, 1

El Celta ha pagat car el desgast físic de la Copa i ha acabat cedint un empat "in extremis" contra el Llevant a Balaídos. Quique de Lucas, l'heroi en la pròrroga en la recent eliminatòria contra l'Almeria, ha avançat els gallecs; un gol que no hauria d'haver pujat al marcador, perquè el jugador català estava en posició de fora de joc. En la represa, el Llevant ha aprofitat el cansament local per assetjar la porteria de Javi Varas i ha trobat l'empat a un en el minut 89. Roger Martí, que ha debutat en la màxima categoria, ha donat un punt als granota i ha deixat de pedra l'afició "celtiña", que ja estava celebrant el triomf.

Mallorca, 1 - Saragossa, 1

El Mallorca no ha pogut passar de l'empat a casa contra el Saragossa en un duel en què ha fet mèrits per guanyar i ha acabat igualant de manera agònica. El partit semblava posar-se de cara per als balears quan abans del primer quart d'hora l'àrbitre ha xiulat un penal que ha suposat l'expulsió de Loovens. Víctor Casadesús ha llançat la pena màxima, però Roberto ha desviat la pìlota a córner. I del possible 1-0 s'ha passat al 0-1 en la jugada següent. Hélder Postiga ha aprofitat una greu errada dels dos cetrals del Mallorca per inaugurar el marcador. En inferioritat numèrica, el conjunt de Manolo Jiménez ha resistit el setge mallorquinista fins a cinc minuts del final, quan Víctor ha trobat el premi del gol de l'empat definitiu.