Camions a l'AP-7 tot i la prohibició de circular durant l'operació sortida

Expliquen que els surt més a compte pagar la multa si els enxampen que aturar-se durant quatre hores i retardar les entregues

RedaccióActualitzat

Fins a les dues del migdia hi havia restricció per als camions a diferents vies, principalment l'AP-7 i AP-2, una restricció clarament anunciada als panells informatius. La majoria de transportistes s'han aturat per descansar o fer manteniment.

A les 10h, hora d'inici de la restricció, els primers camions han abandonat l'AP-7 a Vilafranca per seguir ruta per l'N-340. Però no tots els camioners segueixen la norma.

 

El control per als infractors arriba al peatge de Martorell. Una patrulla dels Mossos els atura a tots. Els imposen una multa de 500 euros, però aquí hi ha la picaresca: no suposa retirada de punts al carnet, i, si es paga al moment, 50% de descompte.

Moltes empreses de transport demanen als seus conductors que provin sort, perquè els surt a compte pagar la multa si els enxampen abans que aturar-se durant quatre hores i retardar les entregues. Ho han confessat fora de càmera, alguns transportistes, a un equip de TV3.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut