Barcelona

"Caminada per la Llibertat": 24 hores al voltant de la model pels "presos polítics"

RedaccióActualitzat

Aquest migdia ha acabat la caminada de 24 hores al voltant de la model per reivindicar la llibertat dels presos polítics. Ha estat un acte organitzat pels comitès de defensa de la república.

 

Convocats pel Comitè de Defensa de la República de l'Esquerra de l'Eixample, els participants han anat fent relleus per caminar al voltant de l'antiga presó Model de Barcelona durant tot un dia sense interrupció.

Els activistes han preparat pancartes, han organitzat el comptador de la marxa, i han animat els ciutadans que secunden la "Caminada per la Llibertat." Tots els diners recollits aquest cap de setmana van destinats a les caixes de resistència de l'Associació Irídia.

 

 

Hi han assistit Laura Masvidal, dona del conseller d'Interior destituït, Quim Forn, i el regidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i pallasso acusat de desobediència, Jordi Pesarrodona, entre altres.

 

 

Pesarrodona ha demanat que es deixin de criminalitzar els CDR i ha destacat el caràcter pacífic de les mobilitzacions:

"Qualsevol iniciativa per petita que sembli és important. la mobilització constant, anar enllaçant les mobilitzacions, reivindicant que som una revolució absolutament pacífica, que som la revolució dels somriure. A un nas de pallasso li han dit què és un delicte d'odi, i jo sempre me'l poso i acabo dient: senyors, realment penseu que aquesta és la cara de l'odi."

A les parets de la presó, s'hi han recollit nombrosos missatges de solidaritat amb els polítics processats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut