Londres

Cameron vol explicar-se en una sessió extraordinària dimecres al Parlament per abordar l'escàndol de les escoltes

El primer ministre britànic, David Cameron, vol convocar una sessió extraordinària dimecres al Parlament per abordar l'escàndol de les escoltes telefòniques del grup mediàtic de Rupert Murdoch. Segons ha declarat en roda de premsa, "estaria bé que el Parlament es reunís dimecres, perquè jo pugui fer una altra declaració, informar la Cambra dels Comuns de la part final d'aquesta investigació judicial i respondre qualsevol pregunta que es plantegi avui o demà".

Actualitzat
Unes paraules que arriben poc abans que la ministra de l'Interior intervingui davant dels diputats arran de la dimissió del cap de Scotland Yard.

D'altra banda, el primer ministre ha donat el seu suport al fins ara màxim responsable de la policia metropolitana de Londres, Paul Stephenson: "Voldria donar les gràcies a Paul Stephenson per la gran feina que ha fet dins la policia durant molts anys, a Scotland Yard i en altres llocs. I li he dit en moltes ocasions, fins i tot dijous a la nit, que els serveis d'investigació de Scotland Yard han d'anar on duguin les proves", ha sentenciat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut