Londres

Cameron retirarà els ajuts als immigrants europeus que no trobin feina en 6 mesos o no demostrin que en busquen

El primer ministre ha dit que retirarà la prestació d'atur als ciutadans europeus que visquin al Regne Unit si no troben feina en sis mesos o no poden demostrar que en busquen activament. A més, vol que els països d'origen paguin la factura dels tractaments de salut.

RedaccióActualitzat
El discurs contra la immigració s'està endurint per moments al Regne Unit. Els principals partits fan propostes en aquest sentit i ara ha estat el torn del primer ministre. David Cameron ha dit que retirarà la prestació d'atur als ciutadans europeus que visquin al Regne Unit si no troben feina en sis mesos o no poden demostrar que en busquen activament.

A més, Cameron vol que els països d'origen dels immigrants europeus paguin la factura dels tractaments de salut dels ciutadans de la UE que viuen al Regne Unit però que no hi paguen els impostos.

Es tracta d'una de les mesures que el líder conservador ha presentat per endurir l'actitud del seu govern contra la immigració, i, segons ell, acabar amb la imatge de país "tou" que té el Regne Unit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut